Vastgoedstyling

Wat is vastgoedstyling?

Vastgoedstyling is een marketingconcept waarbij men de woning zo aantrekkelijk mogelijk maakt voor een zo breed mogelijk publiek, met als doel een snelle verkoop tegen de beste prijs. Dit kan met een beperkt budget door een advies aan huis, tot een complete styling inclusief de huur van een meubelpakket en decoratie.

Formules

Online advies

Aan de hand van uw zelfgemaakte foto's van de woning stellen we een adviesrapport op. U kan zelf aan de slag en voor een klein budget reeds een heel mooi resultaat bekomen.

€ 90* 

Advies aan huis

Wij overlopen met u alle ruimtes en geven onmiddellijk professionele tips en advies. Indien gewenst bezorgen we u een digitaal uitgeschreven rapport aangevuld met foto's (+€50). Dit advies aan huis duurt maximaal 1,5 uur.

€ 140*

Uitvoering advies

Na een intakegesprek komen we gedurende een halve dag uw woning stylen. We maken gebruik van uw eigen meubelen en accessoires. U ontvangt ook een checklist zodat u helemaal klaar bent voor de bezichtiging. Indien gewenst verzorgen wij nadien een professionele fotoreportage. Klik hier voor tarieven.

€ 475*

Compleet stylingspakket

Is uw pand onbewoond, leegstaand of een modelwoning? Wij verzorgen de volledige inrichting en aankleding van de woning met onze meubels en accessoires. Klik hier voor meer info. Ook dringende herstellingswerken kunnen worden aangepakt. Indien gewenst zorgen we nadien voor een professionele fotoreeks. Klik hier voor tarieven.

Volgens offerte (vanaf € 1550)*

*De vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW en verplaatsingskosten (tot 20km vanaf 2800 Mechelen, anders €0,35/km)

Bekijk ook


Meubelverhuur


Vastgoedfotografie