Vastgoedstyling

Wat is vastgoedstyling?

Vastgoedstyling is een marketingconcept waarbij men de woning zo aantrekkelijk mogelijk maakt voor een zo breed mogelijk publiek, met als doel een snelle verkoop tegen de beste prijs. Dit kan met een beperkt budget door een advies aan huis, tot een complete styling inclusief de huur van een meubelpakket en decoratie.

Formules

Online advies

Aan de hand van uw zelfgemaakte foto's van de woning stellen we een adviesrapport op. U kan zelf aan de slag en voor een klein budget reeds een heel mooi resultaat bekomen.

€ 75* 

Advies aan huis

Wij overlopen met u alle ruimtes en geven onmiddellijk professionele tips en advies. Nadien bezorgen we u een digitaal uitgeschreven rapport aangevuld met foto's. Dit advies aan huis duurt maximaal 2 uur.

€ 245*

Uitvoering advies

Na het 'advies aan huis' helpen we u gedurende een volledige dag met de uitvoering van de styling. We maken zoveel mogelijk gebruik van uw eigen meubelen, eventueel aangevuld met enkele van onze accessoires. Tevens zorgen wij nadien voor een professionele fotoreportage.

€ 825*

Compleet stylingspakket

Is uw pand onbewoond, leegstaand of een modelwoning? Wij verzorgen de volledige inrichting en aankleding van de woning met één van onze meubelpakketten. Ook dringende herstellingswerken kunnen worden aangepakt. Een professionele fotoreeks ter promotie van uw pand is inbegrepen.

Volgens offerte (vanaf € 1450)*

*Alle prijzen zijn exclusief BTW, reis- en eventuele parkeerkosten (€0,35/km)

Bekijk ook


Meubelverhuur


Vastgoedfotografie